Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Moje povstanie.sk (2014)(SK)[TvRip][720p] = CSFD 69% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Moje povstanie.sk (2014)(SK)[TvRip][720p] = CSFD 69% Názov:Moje povstanie.sk (2014)(SK)[TvRip][720p] = CSFD 69% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:464.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-05-28 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Povidkovy,Valecny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Jazyk: Slovenský
    Titulky: SK-forced
    Kvalita zvuku: AC-3
    Kvalita videa: AVC-
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/385305-moje-povstanie-sk/
    Rok vydání: 2014
    Délka: 38.minut
    Žánr: poviedkový -vojnový

    Čierno-biely

    Všetkých 6 častí dokopy každá má 4-6 minut



    Poviedkový film o hrdinstvách obyčajných ľudí počas Slovenského národného povstania, ktorých stvárňujú obľúbené slovenské osobnosti.

    1.príbeh
    Pavel (Tomi Kid Kovács) mal v čase SNP dvadsaťdva rokov. Počas odboja zachránil viacerých vojnových letcov, ktorí sa katapultovali nad slovenským územím. Amerického letca Jamesa ukrýval dva týždne. Ošetril ho, dal mu oblečenie i falošnú identitu. Keď letca zajali nemecké oddiely, Pavel sa vlámal do väzenia, ale svojho priateľa tam nenašiel. James bol už v tom čase na ceste do Levíc, kde ho mučili a zavraždili. Pavel po vojne emigroval do Rakúska. Keď sa v roku 1951 tajne vrátil na Slovensko, aby si odviezol za hranice svoju manželku, príslušníci štátnej bezpečnosti ho chytili a popravili.

    2.príbeh
    Mária (Celeste Buckingham) mala v čase SNP dvadsaťtri rokov a pred vojnou bola učiteľkou na základnej škole. Ovládala päť jazykov, v partizánskom odboji preto pôsobila predovšetkým ako prekladateľka. Spolupracovala so sovietskou rozviedkou, americkou OSS i britskou tajnou službou. Je držiteľkou Bronzovej hviezdy za hrdinstvo. Zomrela vo veku sedemdesiatosem rokov v Kalifornii v USA. Pri svojej prvej misii prepašovala vo vlaku plnom nemeckých vojakov krátkovlnnú vysielačku.

    3.príbeh
    Zoltán (Miroslav Šatan) mal v čase SNP tridsaťdeväť rokov a pracoval ako súkromný lekár. Pre svoj židovský pôvod musel ukončiť prax a pridal sa k partizánskemu odboju. V bunkri Grúnik zachránil životy desiatkam slovenských, ruských i nemeckých vojakov. Pochovali ho na lučenskom židovskom cintoríne.

    4.príbeh
    Milan (Majk Spirit) mal v čase SNP dvadsaťjeden rokov. Pôsobil v partizánskej jednotke Za ideál, a neskôr v oddiele pod vedením Miloša Uhra. Jeho veľkou vášňou bolo divadlo a poézia. Spieval v spevokole a recitoval. Keď ho príslušníci gestapa zatkli, niekoľko dní ho vypočúvali, kruto mučili, a nakoniec popravili na židovskom cintoríne v Novom Meste nad Váhom. Posmrtne mu vyšli dve zbierky poézie Odkaz a Odpusťte, mamička...

    5.príbeh
    Marta (Dominika Cibulková) mala v čase SNP dvadsaťštyri rokov a pred vojnou pracovala ako kuchárka. Zachránila život stovkám partizánov, ktorým pravidelne dodávala potraviny, muníciu, lieky, šaty a informácie o presunoch nemeckých oddielov. Jej pravdivý príbeh, v ktorom ju pred smrťou zachránila konzerva sardiniek, sa stal legendou. Marta má dnes deväťdesiatštyri rokov.

    6.príbeh
    Ján (Lukáš Latinák) mal v čase SNP štyridsať rokov a pôsobil ako evanjelický kňaz. Pre zranenie sa nemohol zúčastniť na priamych bojoch, preto sa stal jedným z hlavných organizátorov Povstania na Gemeri. Celé štyri mesiace ukrýval na povale hľadaného partizána, dokonca aj v čase, keď si v jeho dome príslušníci SS zriadili kanceláriu. Miestni ho preto pokladali za kolaboranta a zradcu. Poskytol azyl trom desiatkam partizánov a utečencov z táborov smrti. Umrel v roku 1946. Keďže nebol komunista, režim jemu ani jeho rodine nikdy nepriznal hrdinské zásluhy v Povstaní.


       
       











    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    qwerta
    Ratio 0.1

    VIP

    13/12/2023 11.55.31
    Seed prosím ak ešte niekto v dnešnej dobe toto má


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.320 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:42
    sql

    TOPlist